loader image

Настава за студенте Медицинског факултета Универзитета у Београду

Настава за студенте Медицинског факултета Универзитета у Београду почиње у уторак 1. октобра 2024. године. Институт за здравствену заштиту мајке и детета Србије „Др Вукан Чупић“ је наставна база Медицинског факултета у Београду  за предмете педијатрија и хирургија са анестезиологијом.

Настава из педијатрије за студенте интегрисаних академских студија медицине започиње уводним часом од 8:00 ч сваким радним даном у амфитеатру Института.

Распоред теоретске и практичне наставе из педијатрије за студенте интегрисаних академских студија медицине за зимски семестар школске 2024/2025 године је доступан на сајту факултета:

http://studije.med.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2024/09/IXsemestar_studenti_UDK_i_IMD_2024-2025._god.1-1.pdf

Настава за студенте медицине на енглеском језику из педијатрије се одвија сваке среде са почетком у 11 часова.

Наставници Катедре за хирургију Института у зимском семестру одржавају наставу за предмет Основи клиничке праксе 1 и 2, као и друге видове наставе према предвиђеном плану и програму.

Када је реч о последипломским специјалистичким студијама, двосеместрална настава за специјализанте педијатрије се одвија сваким радним даном у амфитеатру Института од 12:30-14:00, осим петка када се одвија у термину од 11-12.30 часова.

Остале вести

Call Now Button